Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17994
Назва: Систематизація підходів до визначення поняття конкурентоспроможності підприємства
Автори: Чорна, М.В.
Анікеєва, А.М.
Ключові слова: конкурентоспроможність;підприємство;підходи;систематизація;поняття конкурентоспроможність підприємства;competitiveness;enterprise;approaches;systematization;the concept of enterprise competitiveness;конкурентоспособность;предприятие;подходы;систематизация;понятие конкурентоспособность предприятия
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Чорна М. В., Анікеєва А. М. Систематизація підходів до визначення поняття конкурентоспроможності підприємства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 205-209.
Короткий огляд (реферат): Систематизовано основні сучасні підходи трактування сутності конкурентоспроможності та уточнено визначення поняття конкурентоспроможності підприємства.
The basic modern approaches to the interpretation of essence of competitiveness are systematized and the determination of concept of enterprise’s competitiveness is specified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17994
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(1)__31.pdf224.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.