Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17809
Название: | Вплив тургору коренеплодів цукрового буряка на якість бурякової стружки |
Другие названия: | The influence of sugar beet rootstock on the quality of sugar beet shavings Влияние тургора корнеплода сахарной свеклы на качество свекловичной стружки |
Авторы: | Фабричнікова, І. А. Коломієць, В. В. Квятковський, А. Й. |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Фабричнікова І. А., Коломієць В. В., Квятковський А. Й. Вплив тургору коренеплодів цукрового буряка на якість бурякової стружки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 180 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2017. С. 106-114. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 180. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджується вплив тургору коренеплоду на процес утворення бурякової
стружки при виробництві цукру. А також залежність тургору та
технологічних властивостей коренеплодів цукрового буряку від умов їх
зберігання. На підставі узагальнення багаторічного виробничого досвіду
приведені практичні рекомендації по вдосконаленню процесу зберігання
коренеплодів буряку на кагатному полі цукрового заводу. The influence of root turgor on the process of the formation of sugar beet pulp in sugar production is investigated. The dependence of turgor and technological properties of sugar beet roots on the conditions of their storage. Based on the generalization of many years of production experience, practical recommendations for improving the storage of beet root crops on the sugar field of the sugar plant are given. Исследуется влияние тургора корнеплода на процесс образования свекловичной стружки при производстве сахара. А также зависимость тургора и технологических свойств корнеплодов сахарной свеклы от условий их хранения. На основании обобщения многолетнего производственного опыта приведены практические рекомендации по совершенствованию процесса хранения корнеплодов свеклы на кагатном поле сахарного завода. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17809 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 180: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20_180_2017.pdf | 466.02 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.