Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17607
Название: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку
Авторы: Ольшанський, О.В.
Полтавцева, Ю.О.
Ключевые слова: птахівництво;продукція;Україна;міжнародний ринок;конкурентоспроможність;poultry breeding;product;Ukraine;international market;competitiveness;птицеводство;продукция;Украина;международный рынок;конкурентоспособность
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ольшанський О. В., Полтавцева Ю. О. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 367-374.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції українського птахівництва на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан виробництва м’яса птиці в Україні та перспективи розвитку.
The main directions of improving the competitiveness of Ukrainian poultry products in the world market, the problems of its development. The modern state of poultry meat production in Ukraine and prospects.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17607
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__54.pdf257.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.