Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17607
Title: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку
Authors: Ольшанський, О.В.
Полтавцева, Ю.О.
Keywords: птахівництво;продукція;Україна;міжнародний ринок;конкурентоспроможність;poultry breeding;product;Ukraine;international market;competitiveness;птицеводство;продукция;Украина;международный рынок;конкурентоспособность
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ольшанський О. В., Полтавцева Ю. О. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 367-374.
Abstract: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції українського птахівництва на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан виробництва м’яса птиці в Україні та перспективи розвитку.
The main directions of improving the competitiveness of Ukrainian poultry products in the world market, the problems of its development. The modern state of poultry meat production in Ukraine and prospects.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17607
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__54.pdf257.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.