Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17541
Title: Agroecology as a sustainable system in our environment
Other Titles: Агроэкология как устойчивая система окружающей среде
Агроекологія як стійка система довкілля
Authors: Mungye II Napoleon
Keywords: agroecology, food systems, food production;агроэкология, системы питания, продуктов питания.;агроекологія, системи живлення, продуктів харчування.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Citation: Mungye II Napoleon Agroecology as a sustainable system in our environment. 2015. № 2. С. 138-142
Series/Report no.: Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство;№ 2
Abstract: Agroecology is a scientific discipline that seeks to provide an objective, ecologically based assessment of the structure, function, multidimensionality, and spatial scale of food systems. Scientists and educators have long struggled with the complexity of learning about agricultural and food systems. Agroecology is a complex science, one that links the ecological, economic, social, ethical, and legal aspects of food production.
Агроэкология является научной дисциплиной, которая стремится обеспечить объективную, экологически обоснованные оценки структуры, функции, многомерности и пространственный масштаб системы питания. Ученые и педагоги уже давно боролся со сложностью изучения сельскохозяйственных и продовольственных систем. Агроэкология является сложная наука, один, который связывает экологические, экономические, социальные, этические и правовые аспекты производства продуктов питания.
Агроекологія є науковою дисципліною, яка прагне забезпечити об’єктивну, екологічно обґрунтовані оцінки структури, функції, багатовимірності і просторовий масштаб системи живлення. Вчені та педагоги вже давно боровся зі складністю вивчення сільськогосподарських і продовольчих систем. Агроекологія є складна наука, один, який пов’язує екологічні, економічні, соціальні, етичні та правові аспекти виробництва продуктів харчування
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17541
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Ґрунтознавство, агрохімія, землеробство, лісове господарство, екологія ґрунтів. 2015. № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_grunt_2015_2_18.pdf280.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.