Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17358
Назва: | Аналіз факторів конкурентоспроможності туристичних підприємств Україн |
Автори: | Печенка, О.І. Носач, Л.Л. Шевченко, Д.Є. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;туристичні підприємства;Україна;аналіз;competitiveness;tourist enterprises;Ukraine;analysis;конкурентоспособность;туристические предприятия;Украина;анализ |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Печенка О. І., Носач Л. Л., Шевченко Д. Є. Аналіз факторів конкурентоспроможності туристичних підприємств України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 180-187. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено сутність конкурентоспроможності підприємств та її особливості в туризмі, систематизовано основні фактори конкурентоспроможності. Досліджено конкуренцію на ринку туристичних послуг України, проведено аналіз чинників, що впливають на конкурентоспроможність туристичних підприємств, та визначено заходи, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності підприємств. It was outlines the nature of competitiveness and its features in tourism, systematized the main factors of competitiveness. Studied the competition in the tourism market of Ukraine, the analysis of factors affecting the competitiveness of tourism enterprises, and identified measures to improve the competitiveness of enterprises. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17358 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__28.pdf | 259.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.