Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17297
Название: | Маркетингові інновації як засіб підвищення конкурентоспроможності підприємства та вихід на міжнародний ринок |
Авторы: | Шафар, Т. Ю. |
Научный руководитель: | Дронова, Т. С. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Шафар Т. Ю. Маркетингові інновації як засіб підвищення конкурентоспроможності підприємства та вихід на міжнародний ринок. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р.; наук. кер. Т. С. Дронова. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 328-330. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17297 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-4_konf_22-329-331.pdf | 193.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.