Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17228
Назва: | Науковий твір «Методика оцінки стану та розвитку підприємств сфери харчування» |
Автори: | Сукачова-Труніна, Сніжана Миколаївна |
Дата публікації: | 6-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Свідоцтво 100216 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Методика оцінки стану та розвитку підприємств сфери харчування». С. М. Сукачова-Труніна; реєстр. 06.10.2020. |
Короткий огляд (реферат): | Методика розкриває зміст та послідовність оцінки стану та розвитку підприємств сфери харчування, ґрунтується на оцінці стану та тенденції виробництва, реалізації та споживання продукції та послуг харчування, дозволяє обґрунтовано приймати рішення щодо розробки стратегії розвитку даних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17228 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_100216.pdf | 2.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.