Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазаренко, І. П.-
dc.contributor.authorКушлик, Р. Р.-
dc.date.accessioned2022-12-06T20:14:30Z-
dc.date.available2022-12-06T20:14:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНазаренко І. П., Кушлик Р. Р. Експериментальні дослідження впливу ультразвукових і СВЧ хвиль на в’язкість і густину сумішевого біодизеля. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 175 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2016. С. 66-68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17179-
dc.description.abstractВ роботі приведено результати експериментальних досліджень по впливу ультразвукових і СВЧ хвиль на в’язкість і густину сумішевого біодизеля.uk_UA
dc.description.abstractВ работе приведены результаты экспериментальных исследований по влиянию ультразвуковых и СВЧ волн на вязкость и плотность смесевого биодизеля.uk_UA
dc.description.abstractThe results of experimental work on the effect of mechanical processing to the viscosity and density of the blended biodiesel.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 175;-
dc.titleЕкспериментальні дослідження впливу ультразвукових і СВЧ хвиль на в’язкість і густину сумішевого біодизеляuk_UA
dc.title.alternativeЭкспериментальные исследования влияния ультразвуковых и СВЧ волн на вязкость и плотность смесевого биодизеляuk_UA
dc.title.alternativeExperimental researches of influence ultrasonic and microwave waves to the viscidity and density of the blended biodieseluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 175: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25_175_2016.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.