Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17000
Назва: Інноваційні чинники підвищення ефективності сільськогосподарських товаровиробників
Автори: Пашко, В. В.
Науковий керівник : Бабан, Т. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пашко В. В. Інноваційні чинники підвищення ефективності сільськогосподарських товаровиробників. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р.; наук. кер. Т. О. Бабан. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 230-232.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17000
Розташовується у зібраннях:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3-4_konf_22-231-233.pdf201.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.