Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16954
Назва: Науковий твір «Науково-методичний підхід до оцінки ефективності формування конкурентних переваг підприємств роздрібної торгівлі»
Автори: Чорна, Марина Віталіївна
Смольнякова, Наталія Миколаївна
Волосов, Анатолій Михайлович
Михайлова, Олена Валентинівна
Дата публікації: 28-сер-2019
Бібліографічний опис: Свідоцтво 91927 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Науково-методичний підхід до оцінки ефективності формування конкурентних переваг підприємств роздрібної торгівлі». М. В. Чорна, Н. М. Смольнякова, А. М. Волосов, О. В. Михайлова; реєстр. 28.08.2019.
Короткий огляд (реферат): Науково-методичний підхід до оцінки ефективності формування конкурентних переваг підприємств роздрібної торгівлі передбачає послідовну реалізацію визначених етапів оцінки конкурентних переваг на стадіях їх формування та реалізації за критеріями забезпеченості, відповідності та результативності, що дозволяє виявити потенційні та реалізовані конкурентні переваги, а також визначити ефективність цього процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16954
Розташовується у зібраннях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A_CV_91927.pdf2.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.