Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16869
Название: Інноваційний потенціал підприємства як фактор забезпечення конкурентоспроможності
Авторы: Вʼюник, І. М.
Научный руководитель: Таран, О. М.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Вʼюник І. М. Інноваційний потенціал підприємства як фактор забезпечення конкурентоспроможності. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р.; наук. кер. О. М. Таран. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 99-101.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16869
Располагается в коллекциях:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3-4_konf_22-100-102.pdf200.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.