Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16785
Title: Биохимические и биофизические основы хранения плодов
Other Titles: Біохімічні і біофізичні основи зберігання плодів
Biochemical and biophysical basics storage of fruit
Authors: Бородай, И. И.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Бородай И. И. Биохимические и биофизические основы хранения плодов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 176 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2016. С. 84-86.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 176;
Abstract: На основе проведенного анализа биохимических и биофизических основ хранения плодов установлено, что для их длительного хранения следует использовать информационное электромагнитное излучение, действие которого приведёт к ингибированию синтеза этилена и защите плодов яблони от физиологических и грибковых болезней.
На основі проведеного аналізу біохімічних і біофізичних основ зберігання плодів встановлено, що для їх тривалого зберігання слід використовувати інформаційне електромагнітне випромінювання, дія якого призведе до пригнічення синтезу етилену і захисту плодів яблуні від фізіологічних і грибкових хвороб.
Based on the analysis of biochemical and biophysical fundamentals fruit store established that their long-term storage of information should be used electromagnetic radiation, the effect of which leads to an inhibition of the synthesis of ethylene and Protection of apple fruits on the physiological and fungus-O diseases.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16785
Appears in Collections:Випуск 176: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34_176_2016.pdf799.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.