Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16362
Назва: Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області
Автори: Жегус, О.В.
Афанасьєва, О.П.
Ключові слова: ресурсне забезпечення;ринок;м’ясо;м’ясопродукти;Україна;Харківська область;resource provision;market;meat;meat products;Ukraine;Kharkiv region;ресурсное обеспечение;рынок;мясо;мясопродукты;Украина;Харьковская область
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Жегус О. В., Афанасьєва О. П. Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 278-286.
Короткий огляд (реферат): На підставі статистичних даних проаналізовано динаміку виробництва продукції тваринництва, структуру та динаміку виробництва м’ясопродуктів. За результатами дослідження зроблено висновки щодо ресурсного забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області.
Statistical data on dynamics of livestock production, structure and dynamics of production of meat products are analyzed. Summarys of resourcing market of meat and meat products in Ukraine and Kharkiv region are taken by results of research.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16362
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_2_41.pdf269.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.