Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16362
Title: Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області
Authors: Жегус, О.В.
Афанасьєва, О.П.
Keywords: ресурсне забезпечення;ринок;м’ясо;м’ясопродукти;Україна;Харківська область;resource provision;market;meat;meat products;Ukraine;Kharkiv region;ресурсное обеспечение;рынок;мясо;мясопродукты;Украина;Харьковская область
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Жегус О. В., Афанасьєва О. П. Ресурсне забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 2(16). С. 278-286.
Abstract: На підставі статистичних даних проаналізовано динаміку виробництва продукції тваринництва, структуру та динаміку виробництва м’ясопродуктів. За результатами дослідження зроблено висновки щодо ресурсного забезпечення ринку м’яса та м’ясопродуктів в Україні та Харківській області.
Statistical data on dynamics of livestock production, structure and dynamics of production of meat products are analyzed. Summarys of resourcing market of meat and meat products in Ukraine and Kharkiv region are taken by results of research.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16362
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_2_41.pdf269.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.