Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШтепа, В. Н.-
dc.contributor.authorВертай, С. П.-
dc.contributor.authorКот, Р. Є.-
dc.contributor.authorМорголь, О. В.-
dc.contributor.authorЗаєць, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-11-30T22:18:28Z-
dc.date.available2022-11-30T22:18:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШтепа В. Н., Вертай С. П., Кот Р. Є., Морголь О. В., Заєць Н. А. Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 271-278.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16359-
dc.description.abstractПроаналізовано вплив водних ресурсів на ефективність та безпеку об’єктів продовольчої індустрії в умовах дії надзвичайних ситуацій техногенного та природного походження. Запропоновано схему екологічно безпечного постачання ресурсів на виробництва. Розроблено концепції гарантованого водопостачання із усуненням недоліків існуючих рішень в умовах надзвичайних ситуацій; оцінено фінансову ефективність такого підходу.uk_UA
dc.description.abstractПроанализировано влияние водных ресурсов на эффективность и безопасность объектов продовольственной индустрии в условиях действия чрезвычайных ситуаций техногенного и природного происхождения. Предложена схема экологически безопасных поставок ресурсов на производства. Разработаны концепции гарантированного водоснабжения с устранением недостатков существующих решений в условиях чрезвычайных ситуаций; оценено финансовую эффективность такого подхода.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of water resources on the efficiency and safety of food industry objects under the conditions of emergency situations of technogenic and natural origin is analyzed. A scheme for environmentally sound supply of resources to production is proposed. The concepts of guaranteed water supply have been developed with the elimination of the shortcomings of existing solutions in emergency situations; The financial effectiveness of this approach has been estimated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleПідвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуаційuk_UA
dc.title.alternativeПовышение безопасности объектов продовольственной индустрии в случае чрезвычайных ситуацийuk_UA
dc.title.alternativeImproving safety of food industry objects in the case of emergency situationsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43_179_2016.pdf549.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.