Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16352
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T21:47:14Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T21:47:14Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н. В. Продукти оздоровчого призначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 248-254. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16352 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуті сучасні напрями розвитку продуктів оздоровчого призначення. Представлено аналіз літературних джерел, щодо необхідності введення у раціон сучасної людини харчових інгредієнтів, які в подальшому будуть позитивно впливати на здоров’я та фізіологічні функції населення з урахуванням вікових груп. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены современные направления развития продуктов оздоровительного назначения. Представлен анализ литературных источников, о необходимости введения в рацион современного человека пищевых ингредиентов, которые в дальнейшем будут положительно влиять на здоровье и физиологические функции населения с учетом возрастных групп. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article considers modern directions of development of products recreation destination. Presents an analysis of the literature about the necessity of introduction in the diet of modern man ingredients that will have a positive impact on the health and physiological function of the population according to age groups. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Продукти оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | Продукты оздоровительного назначения | uk_UA |
dc.title.alternative | Products wellness destination | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
39_179_2016.pdf | 336.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.