Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16352
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-11-30T21:47:14Z-
dc.date.available2022-11-30T21:47:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Продукти оздоровчого призначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 248-254.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16352-
dc.description.abstractУ статті розглянуті сучасні напрями розвитку продуктів оздоровчого призначення. Представлено аналіз літературних джерел, щодо необхідності введення у раціон сучасної людини харчових інгредієнтів, які в подальшому будуть позитивно впливати на здоров’я та фізіологічні функції населення з урахуванням вікових груп.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрены современные направления развития продуктов оздоровительного назначения. Представлен анализ литературных источников, о необходимости введения в рацион современного человека пищевых ингредиентов, которые в дальнейшем будут положительно влиять на здоровье и физиологические функции населения с учетом возрастных групп.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers modern directions of development of products recreation destination. Presents an analysis of the literature about the necessity of introduction in the diet of modern man ingredients that will have a positive impact on the health and physiological function of the population according to age groups.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleПродукти оздоровчого призначенняuk_UA
dc.title.alternativeПродукты оздоровительного назначенияuk_UA
dc.title.alternativeProducts wellness destinationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39_179_2016.pdf336.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.