Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісниченко, Т. О.-
dc.contributor.authorБабіч, П. В.-
dc.contributor.authorВареник, Т. С.-
dc.date.accessioned2022-11-30T20:39:14Z-
dc.date.available2022-11-30T20:39:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. О., Бабіч П. В., Вареник Т. С. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 214-220.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16336-
dc.description.abstractУ статті розглянуто технології страв із риби функціонального призначення з використанням антиоксидантів, а також було розроблено технологію риборослинної страви функціонального призначення з додаванням порошку із вичавок журавлини. Було встановлено, що введення рослинної сировини багатої на антиоксиданти у рибні страви, дозволить підвищити рівень харчової та біологічної цінності продукту.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрены технологии блюд из рыбы функционального назначения с использованием антиоксидантов, а также была разработана технология Рыбная блюда функционального назначения с добавлением порошка из выжимок клюквы. Было установлено, что введение растительного сырья богатой антиоксидантами в рыбные блюда, позволит повысить уровень пищевой и биологической ценности продукта.uk_UA
dc.description.abstractThe technologies of improvement the fish dishes with adding functional components in the form of antioxidants has been considered, especially the technology of a dish with adding of cranberry powder. It has been found that the adding of plant material rich in antioxidants in fish dishes will provide with high nutritional and biological value of the product. Particularly it will increase the amount of vitamins, macro- and micronutrients, dietary fiber and organic acids.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleУдосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінностіuk_UA
dc.title.alternativeСовершенствование технологии блюд из рыбы с целью повышения их пищевой ценностиuk_UA
dc.title.alternativeThe improvement of technology of the fish dishes with the aim of food value increasinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34_179_2016.pdf372.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.