Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16329
Title: Мoтоагрегаты: пути повышения тягово-сцепных свойств
Other Titles: Motogagragats: ways of increasing traction and coupling properties
Мотоагрегати: шляхи підвищення тягово-зчіпних властивостей
Authors: Овсянников, С. И.
Подгорный, И. И.
Саблина, М. А.
Keywords: мотоагрегат;движитель;колесо-гусеница;сцепление;тяговое усилие;мотоагрегат;рушій;колесо-гусениця;зчеплення;тягове зусилля;motoagregat;propulsor;wheel-caterpillar;clutch;pulling force
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Овсянников С. И., Подгорный И. И., Саблина М. А. Мoтоагрегаты: пути повышения тягово-сцепных свойств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 184: Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу. Транспортні технології. 2017. С. 78-83.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 184
Abstract: Рассмотрены вопросы повышения производительности мотоагрегатов. Установлено, что основной причиной снижения производительности является недостаточная сила тяги агрегата. Дефицит тягового усилия компенсирует оператор, что приводит к его быстрой утомляемости и частым остановкам на отдых. В целом это приводит к снижению производительности агрегата в целом. Для повышения сцепных свойств предложено применять трансформируемые гусеничные движители типа колесо-гусеница с развитыми грунтозацепами.
Розглянуто питання підвищення продуктивності мотоагрегатов. Встановлено, що основною причиною зниження продуктивності є недостатня сила тяги агрегату. Дефіцит тягового зусилля компенсує оператор, що призводить до його швидкої стомлюваності і частим зупинкам на відпочинок. В цілому це призводить до зниження продуктивності агрегату в цілому. Для підвищення зчіпних властивостей запропоновано застосовувати трансформовані гусеничні рушії типу колесогусениця з розвиненими ґрунтозацепами.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16329
Appears in Collections:Випуск 184: Деревооброблювальні технології та системотехніка лісового комплексу. Транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
184_17_TS_16.pdf612.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.