Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16303
Назва: Дослідження ходу росту соснових деревостанів Скрипаївського лісництва
Автори: Назаренко, В. В.
Бабенко, В. В.
Ключові слова: модельне дерево;деревостан;хід росту;поточний приріст;лісорослинні умови;Скрипаївське лісництво
Дата публікації: 2016
Видавництво: Науковий вісник НЛТУ України
Бібліографічний опис: Назаренко В. В., Бабенко В. В. Дослідження ходу росту соснових деревостанів Скрипаївського лісництва. Науковий вісник НЛТУ України. Вип. 26.1. Львів, 2016 р. С. 105-110.
Короткий огляд (реферат): Закладено та опрацьовано пробні площі в Скрипаївському лісництві ДП "Скрипаївське НДЛГ", обрано модельні дерева. Зрізано модельні дерева та розкряжовано на секції, з яких випиляно круглі зразки. Виміряно діаметри за десятирічними періодами, з подальшим визначенням кожної секції, з яких випиляно круглі зразки та деревного стовбура загалом, для різних періодів росту. Побудовано повздовжній профіль досліджуваного дерева. Проаналізовано хід росту соснових деревостанів. Визначено поточний приріст, для чого використано таблиці поточного приросту стовбурів культур сосни та дані модельних дерев. Виявлено особливості росту та розвитку соснових деревостанів у конкретних лісорослинних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16303
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_khodu_rostu_sosnovykh_derevostaniv_Skrypaivskoho_lisnytstva.pdf693.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.