Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249
Title: Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Туз, Наталія Федорівна
Гальчинецька, Юлія Лазарівна
Issue Date: 11-May-2010
Citation: Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів. Патент України на винахід № 90598, МПК (2009) A23L 1/06. Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова, Н. Ф. Туз, Ю. Л. Гальчинецька. № a200813461. Заявл. 21.11.2008. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Series/Report no.: 11;90598
Abstract: Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів, що включає приготування агаро-цукрово-патокового сиропу, додавання лимонної кислоти, використання як барвника рослинного кріас-порошку в кількості 0,40-0,50% від загальної маси системи, формування, драглеутворення, який відрізняється тим, що отримані драглі ріжуть на шматочки розміром 5-10мм, покривають плівкоутворюючим розчином, який містить крохмаль кукурудзяний 4,0-5,0%, ксампан 0,08- 0,12%, гліцерин 1,0-2,0%, сухі речовини 9,0-11,0% та воду, після чого підсушують.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90598.pdf92.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.