Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16249
Назва: Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Туз, Наталія Федорівна
Гальчинецька, Юлія Лазарівна
Дата публікації: 11-тра-2010
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів. Патент України на винахід № 90598, МПК (2009) A23L 1/06. Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова, Н. Ф. Туз, Ю. Л. Гальчинецька. № a200813461. Заявл. 21.11.2008. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Серія/номер: 11;90598
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів, що включає приготування агаро-цукрово-патокового сиропу, додавання лимонної кислоти, використання як барвника рослинного кріас-порошку в кількості 0,40-0,50% від загальної маси системи, формування, драглеутворення, який відрізняється тим, що отримані драглі ріжуть на шматочки розміром 5-10мм, покривають плівкоутворюючим розчином, який містить крохмаль кукурудзяний 4,0-5,0%, ксампан 0,08- 0,12%, гліцерин 1,0-2,0%, сухі речовини 9,0-11,0% та воду, після чого підсушують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90598.pdf92.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.