Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorТуз, Наталія Федорівна-
dc.contributor.authorГальчинецька, Юлія Лазарівна-
dc.date.accessioned2022-11-30T11:35:27Z-
dc.date.available2022-11-30T11:35:27Z-
dc.date.issued2010-05-11-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів. Патент України на винахід № 90598, МПК (2009) A23L 1/06. Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова, Н. Ф. Туз, Ю. Л. Гальчинецька. № a200813461. Заявл. 21.11.2008. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249-
dc.description.abstractСпосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів, що включає приготування агаро-цукрово-патокового сиропу, додавання лимонної кислоти, використання як барвника рослинного кріас-порошку в кількості 0,40-0,50% від загальної маси системи, формування, драглеутворення, який відрізняється тим, що отримані драглі ріжуть на шматочки розміром 5-10мм, покривають плівкоутворюючим розчином, який містить крохмаль кукурудзяний 4,0-5,0%, ксампан 0,08- 0,12%, гліцерин 1,0-2,0%, сухі речовини 9,0-11,0% та воду, після чого підсушують.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;90598-
dc.titleСпосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90598.pdf92.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.