Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Туз, Наталія Федорівна | - |
dc.contributor.author | Гальчинецька, Юлія Лазарівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T11:35:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T11:35:27Z | - |
dc.date.issued | 2010-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів. Патент України на винахід № 90598, МПК (2009) A23L 1/06. Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова, Н. Ф. Туз, Ю. Л. Гальчинецька. № a200813461. Заявл. 21.11.2008. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16249 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів, що включає приготування агаро-цукрово-патокового сиропу, додавання лимонної кислоти, використання як барвника рослинного кріас-порошку в кількості 0,40-0,50% від загальної маси системи, формування, драглеутворення, який відрізняється тим, що отримані драглі ріжуть на шматочки розміром 5-10мм, покривають плівкоутворюючим розчином, який містить крохмаль кукурудзяний 4,0-5,0%, ксампан 0,08- 0,12%, гліцерин 1,0-2,0%, сухі речовини 9,0-11,0% та воду, після чого підсушують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;90598 | - |
dc.title | Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.