Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233
Title: Спосіб виробництва заварного напівфабрикату
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Смикалова, Юлія Олександрівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Черевична, Наталія Іванівна
Issue Date: 15-Nov-2004
Citation: Спосіб виробництва заварного напівфабрикату. Патент України на винахід № 71413, МПК 7 A21D13/08. О. В. Самохвалова, Ю. О. Смикалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична. № 20031212816. Заявл. 29.12.2003. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 3 с.
Series/Report no.: 11;71413
Abstract: Спосіб виробництва заварного напіфабрикату, що передбачає приготування суміші з води, жиру і солі, доведення суміші до кипіння і додавання до неї борошна, перемішування завареної суміші з меланжем і стабілізатором консистенції, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,05-0,25 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що замість 10-50 % від загальної кількості меланжу використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,07-0,35 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71413.pdf69.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.