Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16127
Назва: Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами
Автори: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Дата публікації: 26-лют-2018
Бібліографічний опис: Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 123537, МПК (2018.01) A23L 17/00 A22C 25/00. Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, А. О. Борисова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10407. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 7 с.
Серія/номер: 11;123537
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами включає первинну обробку основних компонентів, їх подрібнення, з'єднання з іншими компонентами та перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, сіль кухонну. Як жировий компонент використовують емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого. Як основні компоненти використовують рибний фарш і відварну квасолю. Як додаткові компоненти використовують картоплю відварну і цибулю ріпчасту. Як біологічну добавку використовують порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). Після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17…-19 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16127
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123537.pdf208.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.