Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16127
Назва: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами |
Автори: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна Борисова, Аліна Олексіївна |
Дата публікації: | 26-лют-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 123537, МПК (2018.01) A23L 17/00 A22C 25/00. Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, А. О. Борисова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10407. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 7 с. |
Серія/номер: | 11;123537 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами включає первинну обробку основних компонентів, їх подрібнення, з'єднання з іншими компонентами та перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, сіль кухонну. Як жировий компонент використовують емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого. Як основні компоненти використовують рибний фарш і відварну квасолю. Як додаткові компоненти використовують картоплю відварну і цибулю ріпчасту. Як біологічну добавку використовують порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). Після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17…-19 °C. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16127 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123537.pdf | 208.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.