Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16123
Title: Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагрівання
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Issue Date: 26-Feb-2018
Citation: Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123527, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10286. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 4 с.
Series/Report no.: 11;123527
Abstract: Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 24 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. 30 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16123
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123527.pdf179.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.