Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T12:41:49Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T12:41:49Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-26 | - |
dc.identifier.citation | Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123527, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10286. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16123 | - |
dc.description.abstract | Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 24 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. 30 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;123527 | - |
dc.title | Комбінований спосіб приготування запіканки капустяної із застосуванням електроконтактного нагрівання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
123527.pdf | 179.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.