Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16104
Назва: Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами
Автори: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Дата публікації: 10-гру-2018
Бібліографічний опис: Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 118244, МПК (2018.01) A23L 17/00. Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, А. О. Борисова. № a 2017 10408. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 6 с.
Серія/номер: 11;118244
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтами, який включає первинну обробку основних компонентів, їх подрібнення, з'єднання з перцем чорним меленим і сіллю кухонною та перемішування, причому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як основні компоненти використовують рибний фарш і відварну квасолю та додатково використовують картоплю відварну і цибулю ріпчасту, порошки рослинних гідробіонтів цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17÷-19 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16104
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
118244.pdf253.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.