Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16100
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Товма, Лідія Федорівна | - |
dc.contributor.author | Дуб, Володимир Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T11:41:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T11:41:27Z | - |
dc.date.issued | 2018-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців. Патент України на винахід № 116709, МПК (2018.01) A23C 23/00 A23L 3/36 (2006.01) A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб. Заявники та патентовласники: держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 08956. Заявл. 22.08.2016. Опубл. 25.04.2018, Бюл.№ 8. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16100 | - |
dc.description.abstract | Винахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;116709 | - |
dc.title | Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
116709.pdf | 217.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.