Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorГіренко, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorТовма, Лідія Федорівна-
dc.contributor.authorДуб, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-29T11:41:27Z-
dc.date.available2022-11-29T11:41:27Z-
dc.date.issued2018-04-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців. Патент України на винахід № 116709, МПК (2018.01) A23C 23/00 A23L 3/36 (2006.01) A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб. Заявники та патентовласники: держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 08956. Заявл. 22.08.2016. Опубл. 25.04.2018, Бюл.№ 8. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16100-
dc.description.abstractВинахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;116709-
dc.titleСпосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовцівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
116709.pdf217.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.