Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15935
Назва: Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Крамаренко, Дмитро Павлович
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Гафуров, Олег Вікторович
Дата публікації: 27-бер-2017
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату. Патент України на винахід № 113896, МПК A23L 27/60 (2016.01). Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, О. В. Гафуров. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2015 05111. Заявл. 25.05.2015. Опубл. 27.03.2017, Бюл.№ 6. 6 с.
Серія/номер: 11;113896
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується способу виробництва майонезу, що включає одержання емульгуючої основи диспергуванням у воді гірчичного порошку, ксампану, кухонної солі, цукру білого, охолодження суміші рецептурних компонентів і емульгування отриманої суміші рецептурною кількістю рослинної олії, додавання розчину оцтової кислоти та гомогенізацію отриманої емульсії, причому диспергування проводять при температурі 55-60 °C і після охолодження емульгуючої основи до 15-20 °C додають ультрафільтраційний концентрат сколотин або знежиреного молока з вологістю 86-90 % як стабілізатор та білковий збагачувач, гомогенізують емульсію при тиску 0,6-0,8 МПа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15935
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113896.pdf177.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.