Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15928
Название: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Усатюк, Світлана Іванівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Дата публикации: 10-янв-2017
Библиографическое описание: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 113002, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, С. І. Усатюк, Л. О. Чуйко, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06059. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Серия/номер: 11;113002
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію кокосову, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію. Для закріплення заданої структури вносять розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15928
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
113002.pdf158.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.