Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15923
Назва: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Омельченко, Світлана Борисівна
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 10-січ-2017
Бібліографічний опис: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112994, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, С. Б. Омельченко, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Д. О. Бідюк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06027. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;112994
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 2:1, як сіль плавильна використовується суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 1:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15923
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112994.pdf158.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.