Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15922
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorКолесник, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorУсатюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorДушенок, Дмитро Костянтинович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T14:10:00Z-
dc.date.available2022-11-28T14:10:00Z-
dc.date.issued2017-01-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112993, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. Ф Перцевой, М. В Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, С. Б. Омельченко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06026. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15922-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;112993-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112993.pdf163.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.