Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15919
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Іванніков, Павло Васильович
Шильман, Лев Залманович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 10-Jan-2017
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112991, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06024. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;112991
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15919
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112991.pdf158.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.