Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorКолесник, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorУсатюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorДушенок, Дмитро Костянтинович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.date.accessioned2022-11-28T14:00:29Z-
dc.date.available2022-11-28T14:00:29Z-
dc.date.issued2017-01-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112991, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06024. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15919-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;112991-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112991.pdf158.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.