Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колесник, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Усатюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Душенок, Дмитро Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T14:00:29Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T14:00:29Z | - |
dc.date.issued | 2017-01-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 112991, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 06024. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.01.2017, Бюл.№ 1. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15919 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, їх подрібнення, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, як консервант використовується сорбат калію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин фурцеларану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;112991 | - |
dc.title | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
112991.pdf | 158.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.