Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15914
Назва: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату
Автори: Касабова, Катерина Рубенівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Дата публікації: 12-гру-2011
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 65573, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова. № u201106067. Заявл. 16.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 3 с.
Серія/номер: 11;65573
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату, який включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого сорту, змішаного із збагачувальною добавкою, есенції, замішування тіста, його формування та випічку, який відрізняється тим, що як збагачувальна добавка використовується продукт переробки зародку пшениці «Шрот зародків пшениці харчовий» у співвідношенні з пшеничним борошном 0,25:0,75-1,0:0,00, а для покращення структурномеханічних властивостей виробів додають ксампан у кількості 0,05-0,35 % до маси борошна на стадії збивання яєчно-цукрової маси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65573.pdf155.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.