Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914
Title: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Касабова, Катерина Рубенівна Олійник, Світлана Георгіївна Лисюк, Галина Михайлівна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Issue Date: | 12-Dec-2011 |
Citation: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 65573, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова. № u201106067. Заявл. 16.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;65573 |
Abstract: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату, який включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого сорту, змішаного із збагачувальною добавкою, есенції, замішування тіста, його формування та випічку, який відрізняється тим, що як збагачувальна добавка використовується продукт переробки зародку пшениці «Шрот зародків пшениці харчовий» у співвідношенні з пшеничним борошном 0,25:0,75-1,0:0,00, а для покращення структурномеханічних властивостей виробів додають ксампан у кількості 0,05-0,35 % до маси борошна на стадії збивання яєчно-цукрової маси. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.