Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914
Title: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату
Authors: Касабова, Катерина Рубенівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Issue Date: 12-Dec-2011
Citation: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 65573, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова. № u201106067. Заявл. 16.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 3 с.
Series/Report no.: 11;65573
Abstract: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату, який включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого сорту, змішаного із збагачувальною добавкою, есенції, замішування тіста, його формування та випічку, який відрізняється тим, що як збагачувальна добавка використовується продукт переробки зародку пшениці «Шрот зародків пшениці харчовий» у співвідношенні з пшеничним борошном 0,25:0,75-1,0:0,00, а для покращення структурномеханічних властивостей виробів додають ксампан у кількості 0,05-0,35 % до маси борошна на стадії збивання яєчно-цукрової маси.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65573.pdf155.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.