Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGubsky, Sergey-
dc.contributor.authorVinnikova, Vladislava-
dc.contributor.authorKobrin, Vitaly-
dc.date.accessioned2022-06-23T13:55:47Z-
dc.date.available2022-06-23T13:55:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationGubsky S., Vіnnikova V., Коbrin V. Organization of network interaction in educational process. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип.1(21). C. 503-513.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1587-
dc.description.abstractThe problems of network organization and implementation to education as a necessary element of ICT (information and communication technologies) are discussed. The necessity for such a step for the evaluation of education according to modern trends and standards as UNESCO Education for the 21st Century and TPACK approach are showed. As an example, practical steps of using technology for W iki specialized subjects explored in various departments of Kharkov State University of Food Technology and Trade are presented. As a result, the network interaction in teaching process was given the benefits for both teachers and students. Modern trends of academic process development in the direction of introducing information and communication technologies are analyzed. This allowed to substantiate the necessity of organizing network interaction in the academic process as a factor for raising its quality. The use of modern wiki technologies along with traditional forms of education allows to enhance the effectiveness of educational process by such factors as cooperation, individual student activity and the process of self-control electronic content development.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто аспекти впровадження та організації мережевої взаїмодії в навчальному процесі як необхідну умову сучасної якісної освіти. Наведено результати застосування технології Вікі в процесі викладання хімічних та спеціалізованих дисциплін університету, а також показано переваги впровадження для кожної із сторон цієї взаємодії.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjecteducational processuk_UA
dc.subjectnetwork interactionuk_UA
dc.subjectWeb 2.0uk_UA
dc.subjectWikiuk_UA
dc.subjectнавчальний процесuk_UA
dc.subjectмережева взаїмодіяuk_UA
dc.subjectВеб 2.0uk_UA
dc.subjectВікіuk_UA
dc.subjectучебный процессuk_UA
dc.subjectсетевое взаимодействиеuk_UA
dc.subjectсоциальная сетьuk_UA
dc.subjectВикиuk_UA
dc.titleOrganization of network interaction in educational processuk_UA
dc.title.alternativeОрганізація мережевої взаємодії в навчальному процесі-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (21)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2015_1_56.pdf294.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.