Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864
Title: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Звягінцева, Ганна Леонідівна
Issue Date: 25-Jul-2011
Citation: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Патент України на корисну модель № 61776, МПК A23L 3/36 (2006.01) A23B 7/02 (2006.01) A23B 7/04 (2006.01). А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева. № u201100963. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.
Series/Report no.: 11;61776
Abstract: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв, який включає попереднє шинкування та обсмажування моркви, цибулі, кореня петрушки, заправку спеціями, внесення перцю болгарського на стадії тушіння, а припущеної капусти - після тушіння, який відрізняється тим, що томат вносять разом з перцем болгарським та тушіння проводять зі свіжим столовим буряком протягом 50-60 хвилин, потім отриманий напівфабрикат піддають частковому зневодненню за допомогою сушіння конвективним способом до зниження вологості на 5...30 %, після цього частково зневоднений напівфабрикат овочевої суміші фасують, охолоджують та заморожують за температури -15°...-30 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61776.pdf135.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.