Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858
Title: Спосіб виробництва зефіру "Насолода"
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Гончарова, Катерина Олександрівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кравченко, Олена Олександрівна
Issue Date: 25-Jul-2011
Citation: Спосіб виробництва зефіру "Насолода". Патент України на корисну модель № 61725, МПК (2011.01) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, К. О. Гончарова, Г. В. Дейниченко, О. О. Кравченко. № u201100499. Заявл. 17.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.
Series/Report no.: 11;61725
Abstract: Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що на стадії приготування зефірної маси замість цукру вносять 7 мл/кг екстракту стевії, 61...65 г/кг квіткового меду і 5 г/кг висівок, а на стадії уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу вносять 8,54 г/кг агару, попередньо замоченого у 180 мл екстракту стевії, цукор - 200 г/кг, патоку - 138,76 г/кг.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61725.pdf138.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.