Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858
Title: | Спосіб виробництва зефіру "Насолода" |
Authors: | Дюкарева, Галина Іванівна Гончарова, Катерина Олександрівна Дейниченко, Григорій Вікторович Кравченко, Олена Олександрівна |
Issue Date: | 25-Jul-2011 |
Citation: | Спосіб виробництва зефіру "Насолода". Патент України на корисну модель № 61725, МПК (2011.01) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, К. О. Гончарова, Г. В. Дейниченко, О. О. Кравченко. № u201100499. Заявл. 17.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;61725 |
Abstract: | Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що на стадії приготування зефірної маси замість цукру вносять 7 мл/кг екстракту стевії, 61...65 г/кг квіткового меду і 5 г/кг висівок, а на стадії уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу вносять 8,54 г/кг агару, попередньо замоченого у 180 мл екстракту стевії, цукор - 200 г/кг, патоку - 138,76 г/кг. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.