Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorГончарова, Катерина Олександрівна-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T08:37:51Z-
dc.date.available2022-11-28T08:37:51Z-
dc.date.issued2011-07-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва зефіру "Насолода". Патент України на корисну модель № 61725, МПК (2011.01) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, К. О. Гончарова, Г. В. Дейниченко, О. О. Кравченко. № u201100499. Заявл. 17.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858-
dc.description.abstractСпосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що на стадії приготування зефірної маси замість цукру вносять 7 мл/кг екстракту стевії, 61...65 г/кг квіткового меду і 5 г/кг висівок, а на стадії уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу вносять 8,54 г/кг агару, попередньо замоченого у 180 мл екстракту стевії, цукор - 200 г/кг, патоку - 138,76 г/кг.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;61725-
dc.titleСпосіб виробництва зефіру "Насолода"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61725.pdf138.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.