Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Гончарова, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T08:37:51Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T08:37:51Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва зефіру "Насолода". Патент України на корисну модель № 61725, МПК (2011.01) A23G 3/00. Г. І. Дюкарева, К. О. Гончарова, Г. В. Дейниченко, О. О. Кравченко. № u201100499. Заявл. 17.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15858 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агароцукрово-патокового сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що на стадії приготування зефірної маси замість цукру вносять 7 мл/кг екстракту стевії, 61...65 г/кг квіткового меду і 5 г/кг висівок, а на стадії уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу вносять 8,54 г/кг агару, попередньо замоченого у 180 мл екстракту стевії, цукор - 200 г/кг, патоку - 138,76 г/кг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61725 | - |
dc.title | Спосіб виробництва зефіру "Насолода" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.