Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15831
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманченко, Н. М.-
dc.contributor.authorГусятинська, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-11-27T21:16:36Z-
dc.date.available2022-11-27T21:16:36Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРоманченко Н. М., Гусятинська Н. А. Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 159-167.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15831-
dc.description.abstractПоказана ефективність застосування додаткових реагентів: основного сульфату алюмінію та вапнокарбонізаційного осаду в процесі очищення клеровки тростинного цукру-сирцю. Встановлено, що при їх застосуванні підвищується ефект очищення та зменшується забарвленість клеровки тростинного цукру-сирцю. Розроблено спосіб та апаратурно-технологічну схему очищення клеровки тростинного цукру-сирцю з використанням вапнокарбонізаційного осаду та ОСА.uk_UA
dc.description.abstractВ статье показана эффективность использования дополнительных реагентов: основного сульфата алюминия и известкового осадка в процессе очистки клеровки тростникового сахара-сырца. Установлено, что при их использовании повышается эффект очистки и уменьшается окрашенность клеровки тростникового сахара-сырца. Разработан способ и аппаратурнотехнологическая схема очистки клеровки тростникового сахарасырца с использованием известкового осадка и ОСА.uk_UA
dc.description.abstractThe method for cleaning of cane sugar-raw syrup is developed. In obedience to a method for the increases of cleaning effect return of suspension of sediment after liming-carbonation on the stage of dissolution of sugar-raw and treatment a syrup coagulant is used.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleОчищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівuk_UA
dc.title.alternativeРазработка схемы очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием дополнительных реагентовuk_UA
dc.title.alternativeClean development schemes klerovki raw cane sugar, with the additional reagentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26_179_2016.pdf502.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.