Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15831
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романченко, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Гусятинська, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T21:16:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T21:16:36Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Романченко Н. М., Гусятинська Н. А. Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 159-167. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15831 | - |
dc.description.abstract | Показана ефективність застосування додаткових реагентів: основного сульфату алюмінію та вапнокарбонізаційного осаду в процесі очищення клеровки тростинного цукру-сирцю. Встановлено, що при їх застосуванні підвищується ефект очищення та зменшується забарвленість клеровки тростинного цукру-сирцю. Розроблено спосіб та апаратурно-технологічну схему очищення клеровки тростинного цукру-сирцю з використанням вапнокарбонізаційного осаду та ОСА. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье показана эффективность использования дополнительных реагентов: основного сульфата алюминия и известкового осадка в процессе очистки клеровки тростникового сахара-сырца. Установлено, что при их использовании повышается эффект очистки и уменьшается окрашенность клеровки тростникового сахара-сырца. Разработан способ и аппаратурнотехнологическая схема очистки клеровки тростникового сахарасырца с использованием известкового осадка и ОСА. | uk_UA |
dc.description.abstract | The method for cleaning of cane sugar-raw syrup is developed. In obedience to a method for the increases of cleaning effect return of suspension of sediment after liming-carbonation on the stage of dissolution of sugar-raw and treatment a syrup coagulant is used. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів | uk_UA |
dc.title.alternative | Разработка схемы очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием дополнительных реагентов | uk_UA |
dc.title.alternative | Clean development schemes klerovki raw cane sugar, with the additional reagent | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
26_179_2016.pdf | 502.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.