Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15785
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнюк, О. В.-
dc.contributor.authorГруник, Е.-
dc.contributor.authorБаблюк, С.-
dc.date.accessioned2022-11-27T12:18:23Z-
dc.date.available2022-11-27T12:18:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЯнюк О. В., Груник Е., Баблюк С. Використання їстівних квітів для декорування змішаних напоїв (коктейлів). Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 454-457 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15785-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання їстівних квітів для декорування змішаних напоїв (коктейлів)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-455-458.pdf324.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.