Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorСуркова, М. С.-
dc.date.accessioned2022-11-27T11:55:27Z-
dc.date.available2022-11-27T11:55:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСподар К. В., Суркова М. С. Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території України. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 437-439 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15777-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleШляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-438-440.pdf270.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.