Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15777
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сподар, К. В. | - |
dc.contributor.author | Суркова, М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T11:55:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T11:55:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сподар К. В., Суркова М. С. Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території України. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 437-439 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15777 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Шляхи оптимізації асортименту столових сухих червоних вин та вдосконалення їх якості на території України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-438-440.pdf | 270.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.