Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15770
Назва: Спосіб отримання цукерок "Цитрусові"
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Гурський, Петро Васильович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Василенко, Ольга Олександрівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 11-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання цукерок "Цитрусові". Патент України на корисну модель № 61086, МПК (2011.01) A23L 1/0524 (2006.01) A23G 3/00. Ф. В. Перцевой, О. О. Гринченко, В. В. Рубіна, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, О. О. Василенко, І. О. Крапивницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014541. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 2 с.
Серія/номер: 11;61086
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання цукерок, що включає змішування драглеутворювача, цукру, патоки, цитрусової підварки, яблучного пюре та молочної кислоти, уварювання маси, охолодження, відливання у форми, глазурування, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15770
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61086.pdf136.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.