Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYevlash, V.-
dc.contributor.authorSingissov, A.-
dc.contributor.authorMailybayeva, E.-
dc.date.accessioned2022-11-26T23:05:40Z-
dc.date.available2022-11-26T23:05:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationYevlash V., Singissov A., Mailybayeva E. Application of a semi-finished product from sunflower seeds, after extraction of oil in the technology of rye-wheat bread. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 369-370 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15725-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleApplication of a semi-finished product from sunflower seeds, after extraction of oil in the technology of rye-wheat breaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-370-371.pdf121.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.