Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15715
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олефіренко, М. В. | - |
dc.contributor.author | Король, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-26T22:45:22Z | - |
dc.date.available | 2022-11-26T22:45:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Олефіренко М. В., Король О. Ю. Cервіс та цінності працівників закладів готельно-ресторанної справи. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 352-353 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15715 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Cервіс та цінності працівників закладів готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-353-354.pdf | 187.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.