Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15704
Назва: Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції
Інші назви: Оптимальные поперечные сечения свекловичной стружки для достижения максимального эффекта процесса экстракции
Optimal cross sections of beet shavings to maximum effect of the extraction process
Автори: Люлька, О. М.
Коломієць, В. В.
Фабричнікова, І. А.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Люлька О. М., Коломієць В. В., Фабричнікова І. А. Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 190 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2018. С. 311-317.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 190;
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовані та обґрунтовані важливі результати, які вирішують актуальну науково-практичну задачу по поліпшенню показників якості бурякової стружки. Отримала подальший розвиток теорія утворення бурякової стружки введенням поняття зони ускладненої екстракції.
В работе проанализированы и обоснованы важные результаты, которые решают актуальную научно-практическую задачу по улучшению показателей качества свекловичной стружки. Получила дальнейшее развитие теория образования свекловичной стружки введением понятия зоны затрудненной экстракции.
The paper analyzes and substantiates important results that solve the actual scientific and practical problem of improving the quality of beet shavings. The theory of the formation of beet shavings has been further developed by introducing the concept of a hindered extraction zone
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15704
Розташовується у зібраннях:Випуск 190: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
46_190_2018.pdf727.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.