Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15704
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюлька, О. М.-
dc.contributor.authorКоломієць, В. В.-
dc.contributor.authorФабричнікова, І. А.-
dc.date.accessioned2022-11-26T21:43:11Z-
dc.date.available2022-11-26T21:43:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛюлька О. М., Коломієць В. В., Фабричнікова І. А. Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 190 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2018. С. 311-317.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15704-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовані та обґрунтовані важливі результати, які вирішують актуальну науково-практичну задачу по поліпшенню показників якості бурякової стружки. Отримала подальший розвиток теорія утворення бурякової стружки введенням поняття зони ускладненої екстракції.uk_UA
dc.description.abstractВ работе проанализированы и обоснованы важные результаты, которые решают актуальную научно-практическую задачу по улучшению показателей качества свекловичной стружки. Получила дальнейшее развитие теория образования свекловичной стружки введением понятия зоны затрудненной экстракции.uk_UA
dc.description.abstractThe paper analyzes and substantiates important results that solve the actual scientific and practical problem of improving the quality of beet shavings. The theory of the formation of beet shavings has been further developed by introducing the concept of a hindered extraction zoneuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 190;-
dc.titleОптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракціїuk_UA
dc.title.alternativeОптимальные поперечные сечения свекловичной стружки для достижения максимального эффекта процесса экстракцииuk_UA
dc.title.alternativeOptimal cross sections of beet shavings to maximum effect of the extraction processuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 190: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46_190_2018.pdf727.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.