Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15704
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Люлька, О. М. | - |
dc.contributor.author | Коломієць, В. В. | - |
dc.contributor.author | Фабричнікова, І. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-26T21:43:11Z | - |
dc.date.available | 2022-11-26T21:43:11Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Люлька О. М., Коломієць В. В., Фабричнікова І. А. Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 190 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2018. С. 311-317. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15704 | - |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовані та обґрунтовані важливі результати, які вирішують актуальну науково-практичну задачу по поліпшенню показників якості бурякової стружки. Отримала подальший розвиток теорія утворення бурякової стружки введенням поняття зони ускладненої екстракції. | uk_UA |
dc.description.abstract | В работе проанализированы и обоснованы важные результаты, которые решают актуальную научно-практическую задачу по улучшению показателей качества свекловичной стружки. Получила дальнейшее развитие теория образования свекловичной стружки введением понятия зоны затрудненной экстракции. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper analyzes and substantiates important results that solve the actual scientific and practical problem of improving the quality of beet shavings. The theory of the formation of beet shavings has been further developed by introducing the concept of a hindered extraction zone | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 190; | - |
dc.title | Оптимальні поперечні перетини бурякової стружки для досягнення максимального ефекту процесу екстракції | uk_UA |
dc.title.alternative | Оптимальные поперечные сечения свекловичной стружки для достижения максимального эффекта процесса экстракции | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimal cross sections of beet shavings to maximum effect of the extraction process | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 190: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46_190_2018.pdf | 727.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.