Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15662
Название: | Ефективність виробництва ячменю в Україні: стан, проблеми та перспективи |
Другие названия: | Barley production efficiency in Ukraine: status, problems and prospects |
Авторы: | Проценко, Д. С. Падусенко, А. О. |
Научный руководитель: | Смігунова, О. В. |
Ключевые слова: | ячмінь;технології вирощування;експорт ячменю;структура виробництва зернових;barley;growing technologies;barley exports;grain production structure |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Проценко Д. С., Падусенко А. О. Ефективність виробництва ячменю в Україні: стан, проблеми та перспективи. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 118-121. |
Серия/номер: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 |
Краткий осмотр (реферат): | В статті проаналізовано показники ефективності виробництва та реалізації ячменю в Україні.
Визначено, що за період 2010-2018 рр. урожайність культури зросла, однак середній показник по країні
залишається значно нижчим, ніж у провідних країнах. Скорочення посівних площ в останні роки призвело до зменшення врожаїв культури.
Ячмінь – одна з найбільш витратних експорто-орієнтованих культур, що є причиною зменшення
споживання культури в деяких країнах. Аграрії потребують вирішення проблем зберігання та реалізації ярого ячменю, застосування високих технологій в усіх процесах – від виробництва до збуту. The article analyzes the efficiency of barley production and sales in Ukraine. It has been determined that for the period 2010-2018, crop yields have increased, but the national average remains much lower than in the leading countries. The decrease in acreage in recent years has led to a decrease in crop yields. Barley is one of the most cost-exported crops, causing a decline in crop consumption in some countries. Agrarians need to solve the problems of storage and sale of spring barley, the use of high technologies in all processes - from production to marketing. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15662 |
ISBN: | 978-617-7602-78-0 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2019-118-121.pdf | 860.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.