Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді
Захист рослин у XXI столітті: проблеми та перспективи розвитку
Збірник студентських наукових праць кафедри ЮНЕСКО "Філософія людського спілкування" та соціально-гуманітарних дисциплін
Матеріали внутрівузівської науково-практичної конференції за підсумками виробничої практики студентів спеціальностей "Облік і оподаткування" та "Фінанси банківська справа та страхування"
Матеріали міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі
Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ
Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України
Рыночная экономика: сегодня и завтра
Сервісна інженерія та нові матеріали в машинобудуванні
Стан і майбутнє лісового господарства, деревообробки та землевпорядкування
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Теорія і практика сучасної науки очима молоді
Технічний прогрес в АПВ
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Біологічне різноманіття екосистем і сучасна стратегія захисту рослин
Дні студентської науки у ветеринарній медицині
Збалансоване використання та відтворення родючості ґрунтів в умовах глобальних змін клімату
Проблеми надійності та міцності машин і споруд
Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи
Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація
Сучасна кінологія: стан, проблеми, перспективи
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв
Товарознавча наука–традиції та сучасність
Традиції та інновації харчування туристів
Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 946.
назад
1
2
3
4
...
95
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015
Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну форму
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Тарусін, О. А.
2015
Вивчення якості пастоподібних сумішей для молочних коктейлів, збагачених дрібнодисперсними вітамінними наповнювачами з каротиновмісних овочів
Максимова, Н. П.
;
Шкарупета, Т. А.
2015
Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочної
Абрамова, Т. С.
;
Юрченко, М. С.
2015
Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких страв
Васильєва, О. О.
;
Агапонова, В. В.
2015
Товарознавча експертиза консервованого зеленого горошку
Кузяхметова, А. А.
;
Андреєва, Є. А.
2015
Дослідження хімічного складу культивованих грибів
Ольховська, В. С.
;
Агурєєва, К. А.
2015
Нові матеріали для пакування харчових продуктів
Летута, Т. М.
;
Албатова, Я. Ю.
2015
Споживні властивості арахісової олії
Янчева, М. О.
;
Авескулова, Ю. Ю.
2015
Вплив механічного подрібнення та тривалості термічної обробки на вміст нітратів у картоплі
Малюк, Л. П.
;
Вільчинський, Д. М.
2015
Аналіз маркування та пакування плавлених пастоподібних сирів вітчизняного та зарубіжного виробництва
Бєляєва, І. М.
;
Ватула, Т. С.
Просмотр
Автор
5
Демченко, Д. С.
5
Ставропольцева, О. В.
5
Фурса, М. В.
4
Антоненко, Д. С.
4
Войник, В. І.
4
Логвиненко, К. В.
4
Хандибора, О. В.
4
Хомутова, Я. В.
4
Шеіна, К. С.
3
Бондаренко, А. І.
.
дальше >
Has File(s)
946
true