Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 946.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну формуПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Тарусін, О. А.
2015Вивчення якості пастоподібних сумішей для молочних коктейлів, збагачених дрібнодисперсними вітамінними наповнювачами з каротиновмісних овочівМаксимова, Н. П.; Шкарупета, Т. А.
2015Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочноїАбрамова, Т. С.; Юрченко, М. С.
2015Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.; Агапонова, В. В.
2015Товарознавча експертиза консервованого зеленого горошкуКузяхметова, А. А.; Андреєва, Є. А.
2015Дослідження хімічного складу культивованих грибівОльховська, В. С.; Агурєєва, К. А.
2015Нові матеріали для пакування харчових продуктівЛетута, Т. М.; Албатова, Я. Ю.
2015Споживні властивості арахісової оліїЯнчева, М. О.; Авескулова, Ю. Ю.
2015Вплив механічного подрібнення та тривалості термічної обробки на вміст нітратів у картопліМалюк, Л. П.; Вільчинський, Д. М.
2015Аналіз маркування та пакування плавлених пастоподібних сирів вітчизняного та зарубіжного виробництваБєляєва, І. М.; Ватула, Т. С.